Opskriften på god kvalitet hedder tradition og fornyelse

Thy Trapper fremstiller individuelle trætrapper efter specialmål i håndværksmæssig høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen, og som thyboer og fagfolk sætter vi en ære i at være ordholdne – vores kunder og samarbejdspartnere kan regne med os.

Vores holdninger, værdier og fokus på dansk produktion betyder, at Thy Trapper siden 1982 har været en selvstændig virksomhed med en stabil og ubrudt udvikling. Siden 2008 har selskabet været ejet af tre medarbejdere, der alle tager del i den daglige drift.

 

Fremstillingen

Fremstillingen af trapperne foregår på vores egen fabrik i Thisted, og mange af vores medarbejdere har været ansat i over 25 år – en har endda været med siden firmaets start.

Vi mener, at dygtige og erfarne håndværkere og materialer af høj kvalitet giver det bedste resultat i kombination med anvendelsen af moderne teknologi som 3D-konstruktion og CNC-fræsning.

Uanset hvilke ideer og ønsker vores kunder har, finder vi gennem dialog og vejledning en løsning, der lever op til drømmene og forventningerne.

Vi kalder det kvalitet. Trin for trin.

Thy Trapper er medlem af brancheforeningen Dansk Trappe Kontrol (DTK).

Se billeder fra produktionen.

Dansk kvalitet og
håndværk siden 1982

Thy Trapper leverer trapper i alle de klassiske, nordiske træsorter, ligesom vi følger med tiden og gerne anvender mere eksotiske råvarer. Vi lagerfører blandt andet bambus, fyr, bøg, ask, eg, mahogni, merbau, douglas, jatoba, ahorn, wengé og kirsebær. Andre træsorter kan fremskaffes efter ønske.

Trinene er med gennemgående stave for at give et stærkt og visuelt flot produkt. Trapperne leveres med mange forskellige former for overfladebehandling – det kan være lak, lud, pigment, olie eller maling i en farve efter eget valg.

 

Højteknologisk linje

Trappen tegnes i 3D for at gengive det færdige resultat fra alle vinkler. Avancerede CNC-fræsemaskiner udfører med stor præcision alle relevante operationer.

Inden trappen forlader Thy Trapper, er den kontrolleret for:

• Træfugtighed
• Trækvalitet
• Trin- og vangedimensioner
• Lamelbredde og limning
• Styrke og beskaffenhed af overfladebehandling

Få trappen sikkert på plads

Hvert år fremstiller vi cirka 1.000 trapper til danske boliger, virksomheder og typehusproducenter. Det har givet os stor erfaring med levering, håndtering og montering. Vi leverer trappen delvist samlet, så den hurtigt, nemt og sikkert kan løftes indenfor og monteres på sin kommende placering. Trappen er naturligvis prøvesamlet, inden den sendes fra fabrikken. 

Sammen med trappen får du et visitkort på den medarbejder, som har prøvesamlet trappen – så er du velkommen til at ringe til ham, hvis der er brug for samle- eller montagevejledning. 

Foretrækker du at lade dygtige fagfolk foretage monteringen, tilbyder vi gerne en totalløsning. 

Hent vores måleskema

Alting er aftalt på forhånd

Inden vi sender en trappe af sted, bliver leveringssted og -tidspunkt nøje aftalt. Ligeledes benytter vi en vognmand med mange års erfaring i sikker og omhyggelig transport af trapper fra Thy Trapper.

Da trapper i sagens natur ofte er tunge og lidt uhåndterlige, sikrer vi os, at der er håndværkere eller andre personer til stede til at hjælpe ved aflæsningen.

 

Bestil vores brochure

Udfyld formularen herunder og få tilsendt vores aktuelle brochuremateriale over trætrappeserier.

  • Hvor har du hørt om os?

Downloads

Du kan også hente vores digitale udgave, samt oversigt over trappetyper, gelændertyper og vores måleskema.

Oversigt over trappetyper
Hent vores måleskema
Salgs- og leveringsbetingelser
Oversigt over gelændertyper
Vores aktuelle brochure i digital udgave